Ombyggnation Hässleholm

Jimmys Bygg & Interiör AB – ombyggnation Hässleholm

Vårt team är KUNNIGA PROFESSIONELLA EFFEKTIVA

Välkommen till Jimmys Bygg & Interiör AB! Vår passion för bygg och renovering är tydlig i varje projekt vi tar oss an. Letar du efter en firma i Hässleholm som kan hjälpa dig med en ombyggnation så har du kommit alldeles rätt!

Vi är stolta över att ha ett kompetent team som strävar efter att arbeta effektivt och noggrant för att på så sätt leverera snygga och hållbara resultat. Oavsett om det handlar om renovering, ombyggnad, nybyggnad eller andra byggprojekt, har vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att göra ditt projekt till verklighet. Läs mer här.

Ombyggnation Hässleholm

VILKA vi är

Jimmys Bygg & Interiör AB är en byggfirma med lång erfarenhet och omfattande kunskaper inom branschen. Vi är engagerade i att samarbeta med våra kunder för att förverkliga deras visioner och skapa utrymmen som inte bara är funktionella utan även estetiskt tilltalande.

Ombyggnation Hässleholm
Ombyggnation Hässleholm

Vad vi gör

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande rad av byggtjänster, inklusive om- och tillbyggnation, renoveringar, fasadarbeten, takarbeten och mycket mer. Oavsett om ditt projekt är stort eller smått, har vi kapaciteten att hjälpa dig. Vi värdesätter kvalitet och hållbarhet i allt vi gör.

VÅRA TJÄNSTER

KÖKSRENOVERING

En köksrenovering är inte bara en uppgradering av ditt kök, det är en investering i ditt hem. Vi på Jimmys Bygg & Interiör AB är experter på köksrenoveringar och hjälper dig att skapa det drömkök du alltid har velat ha.

RENOVERING

Renoveringar är ett utmärkt sätt att ge ditt hem en fräsch och modern känsla. Oavsett om du vill uppdatera ett rum eller göra en totalrenovering, är vårt kompetenta team redo att hjälpa dig. Vi har behörighet för badrumsrenovering.

TILLBYGGNATION

Behovet av mer utrymme kan uppstå av olika skäl, och med våra tillbyggnationstjänster kan vi hjälpa dig att utöka ditt hem. Oavsett om du vill lägga till ett extra rum, en garage eller något annat hjälper vi dig.

OMBYGGNATION

Ibland vill du bara förändra ditt hem. Genom en ombyggnation är det möjligt att anpassa och göra om ditt hem. Vi hjälper dig oavsett om du vill öppna upp rummen, ändra planritningen eller modernisera din fastighet.

ALTAN

En altan är den perfekta platser att koppla av och umgås. Vi kan hjälpa dig att designa och bygga en altan som passar dina behov. Vi bygger även tralldäck, exempelvis i anslutning till en pool.

UTERUM

Utöka ditt hem med ett uterum, den perfekta blandningen mellan ute och inne. Ett uterum ger dig en utomhuskänsla även om du är inomhus.

TAKBYTE

Ett välunderhållet tak är avgörande för ditt hems säkerhet och komfort. Vi utför takbyten med noggrannhet och använder högkvalitativa material för att säkerställa att ditt tak står emot väder och vind.

FASADBYTE

En förändring av fasaden kan ge din fastighet en helt ny karaktär. Vi erbjuder fasadbyte med ett utbud av material och stilar för att ge din fastighet ett fräscht och modernt utseende.

FÖNSTERBYTE

Byt ut dina gamla fönster med energisnåla alternativ för att förbättra din fastighets energieffektivitet och komfort. Vi hjälper dig att välja rätt fönster och installerar dem med noggrannhet.

Jimmys Bygg & Interiör AB

Järseke 3262, 288 90 Vinslöv
070-983 15 58
Ombyggnation Hässleholm